avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot lua prenatal daca nu am 12 luni lucrateo
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot lua prenatal daca nu am 12 luni lucrateo

Buna seara, am si eu o intrebare , eu m-am angajat in aprilie 2017 si urmeaza sa nasc in aprilie 2018 , sunt in saptamana 26 de sarcina , intrebarea mea este: pot sa intru in prenatal daca nu am 12 luni lucrate ? Am auzit fel si fel de pareri , va multumesc

Alte discuții în legătură

Pot lua prenatal daca nu am 12 luni lucrate Ancagab Ancagab Buna seara, am si eu o intrebare , eu m-am angajat in aprilie 2017 si urmeaza sa nasc in aprilie 2018 , sunt in saptamana 26 de sarcina , intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu de cresterea copilului MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Sunt insarcinata in 26 de saptamani. Termenul nasterii il am pe 11 noiembrie. Ca sa pot intra in ccc, din cate am inteles, trebuie 12 luni ... (vezi toată discuția)