avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... casa mostenire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

casa mostenire

buna ziua.bunicul meu a avut la tara 33.975mp de pamant, el a vandut o parcela aceea fiind de 17000 mp si a mai ramas parcela 2 formata din 16975 mp. acuma eu am niste mari probleme :
1 bunicul a decedat dar bunica este in viata poate ea vinde daca si la parcela unu a semnat dansa?
2 nu mai imi gasesc parcela 2 am fost la topograful care a facut imparteala cand am inceput sa ma cert cu el ca o zis ca nu mai am pamant ca primaria a facut dezembrarea si ect am fost la primar si nu a fost asa si nea trimis la un topograf si cu el urmeaza sa ne intalnim marti dar neam uitat pe harta si cum vine pe ea ar fi ca si prima casa care era deja construita acolo si erau vecini cu bunicu nu avem nici o legatura cu ei ii pe pamantul nostru daca a inteles cineva ceva din asa va rog sa imi raspundeti sunt disperata

Alte discuții în legătură

Recuperare teren camelia2012 camelia2012 buna ziua.bunicul meu a avut la tara 33.975mp de pamant, el a vandut o parcela aceea fiind de 17000 mp si a mai ramas parcela 2 formata din 16975 mp. acuma eu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire camelia2012 camelia2012 buna ziua.bunici mei au un teren din care o parte la vandut si acuma urmeaza sa facem procedurile pentru a putea vinde a doua parte.intrebarile mele sunt ... (vezi toată discuția)
Probleme cu intabularea unei bucati de pamant Adrian665 Adrian665 Buna seara, sunt nou pe acest forum si doresc sa apelez la sfaturile dvs.iata problema mea :in 2013 am primit prin donatie o bucata de teren intravilan de la ... (vezi toată discuția)