avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art. 335 alin.2
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art. 335 alin.2

In cadrul infractiunii penale art.335 alin.2 se poate dispune de neinceperea urmaririi penale?
Fapta prevazuta la art. 335 al. 2 Cp. se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda . Se poate da o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere si nu neinceperea urmaririi penale.
Se poate ajunge la o soluție de necondamnare penala si sa scăpați de cazier dar depinde de mai multe lucruri.
Am citit si alte cazuri care au dispus de neinceprea urmaririi penale desi se incadrau in art.335 alin 1
Ce ati citit dvs nu mai este de actualitate, nu mai exista aceasta institutie conf. noilor coduri.
Solutiile de neurmarire si netrimitere in judecata sunt clasarea si renuntarea la up.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu permis suspendat Nicu01 Nicu01 Salut as vrea si eu sa imi spina cineva ce pot face daca am avut permisul suspendat in germania si nu am stiut pana cand am ajuns in Romania. Mi sa ... (vezi toată discuția)
Redeschidere urmărire penală Just-drept Just-drept Am avut un proces nedrept. Procurorul a propus confirmare renuntare urmarire penală (art 318 cpp), iar judecatorul a admis confirmarea la RUP. Sunt ... (vezi toată discuția)