avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog urgent !!! Luni am infatisare.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog urgent !!! Luni am infatisare.

Daca am facut recurs,am inteles ca nu am nici o sansa sa se mai intre pe fondul cauzei.Nu sunt multumita de hot.inst.si consider ca am dreptate.Care sunt exceptiile pt.care se redeschide cauza si se intra pe fond, sau ce argumente , probe trebuie sa aduc pt a mi se dea casig de cauza.Sau trebuie sa ma conformez?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Din martor inculpat? albastrusenin albastrusenin Buna, Este vorba de un dosar penal cu acuzatia de inselaciune la care am primit nup iar s-a facut plangere impotriva rezolutiei si s-a acceptat in parte adica ... (vezi toată discuția)
Recurs - casare cu retinere sau cu trimitere? eugen82 eugen82 Am termen recurs , la fond nu s-a cercetat fondul, a fost respinsa cererea pe exceptie. Prin cererea de recurs am solicitat casarea si trimiterea spre ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru timpuriu timpuriu chitanta pentru care s-a platit taxa de timbru pentru cerere de chemare in judecata se gaseste la dosarul cauzei? daca nu se gaseste rezulta ca nu s-a platit ... (vezi toată discuția)