chitanta pentru care s-a platit taxa de timbru pentru cerere de chemare in judecata se gaseste la dosarul cauzei? daca nu se gaseste rezulta ca nu s-a platit ,cererea este scutita de taze de timbru ?, in speta este vorba de o asociatie de locatari ca reclamanti, acesta asociatie de locatari nu are statut juridic , si daca sunt scutiti de taxe judiciare in baza carei legi s-a facut acesta scutire?
acesta asociatie , nu are statut ,nu are acord de asociere ,nu are personalitate juridica , nu are inregistrare fiscala , a uitat sa se reorganizeze in asociatie de propietari ,in baza legi 230/2007 , exista temei legal ca acesta asociatie sa se asimileze asociatilor de propietari si in speta lege 230/2007 Art 50 ?
Referitor la cele relatate mai sus, se poate face o cerere instantei de reverificare a cereri de chemare in judecata? neavand personalitate juridica in speta hotarare judecatoreasca , (copie de pe acesta hotarare se anexeaza cereri) nu ar trebui sa fie scutiti de taxa de timbru conform legi 230/2007
am invocat acesta exceptie de lipsa a capacitati procesuale , dar eu cred ca are importanta si acesc aspect la care m-am referit ( taxa de timbru) . Din unele discutii am inteles ca judecatori se feresc sa dea solutii pe exceptii si atunci orice amanunt este foarte important
Exceptia netimbrarii
timpuriu
se poate cere la primul termen exceptia netimbrari , ptr ca reclamantul este o asociatie de locatari care nu are personalitate juridica si invoca cererea in ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru
ContSters58959
sunt recurnet parat intr-o cauza in pretentii formulata pe fond de asociatia de proprietari pentru neplata cotelor de intretinere ,fiind nemultumit de solutie ... (vezi toată discuția)
Reprezentant legal
timpuriu
presedintele unei asociatie de locatari ( fara personalitate juridica ) ,poate fi consideret , reprezentant legal ? reprezentant conventional ? sau nu are nici ... (vezi toată discuția)