avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Exceptia netimbrarii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Exceptia netimbrarii

se poate cere la primul termen exceptia netimbrari , ptr ca reclamantul este o asociatie de locatari care nu are personalitate juridica si invoca cererea in drept conform lege 230/2007 , lege care la art 50 spune ca : asociatile de propietari sunt scutite de plata taxei de timbru
Cel mai recent răspuns: ContSters14414 , utilizator 10:59, 29 Decembrie 2015
In OUG 80/2013 privind taxele de timbru nu se specifica ca asociatiile de proprietari ar fi scutite de taxa de timbru
Invocati in fata instantei prevederea din legea 230/2007.
Depinde de obiectul actiunii
daca actiunea nu are ca obiect recuperarea unor sume de la un proprietar datornic, nu cred ca aveti cum sa evitati plata taxei de timbru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

taxarea actiuni in pretenti asociatie de proprietari oug 80/2013 gilmi gilmi Va solicit sa-mi spuneti care sunt taxele judiciare de timbru, ce trebuie sa le achita o asociatie de proprietari in cadrul unei actiuni in pretenti conform ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru rosuione rosuione Buna seara, asociatia noastra a dat in juecata un datornic si am primit o comunicare de la judecatorie sa achitam taxa de timbru. Asociatiile de proprietari ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare grigorevasile58 grigorevasile58 In calitate de reprezentant al unei asociatii de proprietari, am formulat contestatie la executare impotriva unui furnizor. Judecatoria cere taxa judiciara de ... (vezi toată discuția)