avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... taxa timbru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

taxa timbru

Buna seara, asociatia noastra a dat in juecata un datornic si am primit o comunicare de la judecatorie sa achitam taxa de timbru. Asociatiile de proprietari nu sunt scutite de taxa de timbru? Pana acum nu ni s-a cerut. S-a schimbat ceva si scapa noua? Multumim!
Cel mai recent răspuns: rosuione , utilizator 09:30, 11 Septembrie 2013
s-a dat o noua ordonanta de urgenta. 80 2013 privind taxele judiciare de timbru, dar nu cred ca au modificat ceva in privinta actiunilor promovate de asociatiile de proprietari
Scuzati-ma dar tot nu am inteles daca asociatiile platesc sau nu. In care categotie se incadreaza?
conform legii 230/2007,art 50, al. 2, asociatiile de proprietari sunt scutite de taxa de timbru. S-a modificat ceva? Din ord. 80/2013 nu-mi dau seama. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia netimbrarii timpuriu timpuriu se poate cere la primul termen exceptia netimbrari , ptr ca reclamantul este o asociatie de locatari care nu are personalitate juridica si invoca cererea in ... (vezi toată discuția)
Asociatii de proprietari modificare la legea nr 230/2007 ynocentta ynocentta Sistemul taxei judiciare de timbru a fost modificat substantial,prin noile prevederi ale Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 80/2013 privind taxele ... (vezi toată discuția)
taxarea actiuni in pretenti asociatie de proprietari oug 80/2013 gilmi gilmi Va solicit sa-mi spuneti care sunt taxele judiciare de timbru, ce trebuie sa le achita o asociatie de proprietari in cadrul unei actiuni in pretenti conform ... (vezi toată discuția)