avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament prima casă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament prima casă

Am o ruda care a cumparat anul trecut un apartament cu programul Prima casă, Respectivul s-a îmbolnăvit și se va muta din localitatea unde are apartamentul .Poate ceda împrumutul altcuiva?Cum se poate soluționa aceasta problemă în cazul în care s-a găsit persoana care dorește sa preia contractul?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:30, 12 Ianuarie 2018
Nu poate face nimic fara acordul bancii.
Un act de dare in plata ar fi o varianta. Sa discute cu cei de la banca despre aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perete balcon george69ionescu george69ionescu am cumparat un apartament prin programul prima casa,construit in anul 1980. Dupa ce m-am mutat in el la 5 luni ,am obs. ca balconul meu are dimensiumile mai ... (vezi toată discuția)
Incheiere promisiune bilaterala de vanzare cumparare in lipsa cumparatorului mdutan mdutan Doresc sa semnez la un notar o promisiune bilaterala de vanzare - cumpararea a unui imobil pe care il detin. Problema este ca promitentul cumparator nu este ... (vezi toată discuția)
Prima casa - partaj victoriaalexe victoriaalexe buna ziua. acum 1 an si jumatate am achizitionat impreuna cu sotul meu, un apartament prin programul prima casa. in martie anul acesta am divortat. ne ... (vezi toată discuția)