avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda SCTP
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda SCTP

Buna ziua. Am avut un incident cu 2 domni, controlori in dimineata aceasta in Iasi. Din pacate in zona unde stau nu sunt tonete sa cumpar bilete si nu am coborat la statia urmatoare pentru a cumpara. Am prezentat buletinul dupa o cearta cu ei.....insa recunosc ca si domnii au dreptate, dar nu m-au lasat sa cobor din tramvai pana nu am prezentat buletinul, l-au luat si au completat o foaie. Nu era proces verbal. Intrebarea mea. Se poate da amenda fara sa se intocmeasca un proces verbal si fara semnatura mea? Au dreptul sa faca un proces verbal in lipsa mea? Si ce se intampla cu amenda? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:54, 13 Ianuarie 2018
Nu se plateste biletul prin SMS la Iasi? Da, o sa va intocmeasca proces verbal pentru contraventie si in cazul in care nu-l achitati va treziti cu suma de plata la taxe si impozite locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citație. bună ziua, am o situație pe care mi-am creat-o singura. pe ... Persoana :)) Persoana :)) Bună ziua, am o situație pe care mi-am creat-o singura. Pe o ruta regionala, aveam nevoie de o stație de la Blv. Biruinței - stația de metrou Pantelimon, ... (vezi toată discuția)
Amenda stb fara proces verbal Simona Capraru Simona Capraru Azi la ora 18:55 m-am urcat in autobuzul 300, pana la locatia unde voiam sa ajung sunt mai multe linii de autobu pe care le pot lua din aceeasi statie. Pana am ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda ratb un_cetatean un_cetatean Buna seara, Astazi pe linia 41 am primit amenda pentru nevalidarea cardului,totul intamplandu-se in felul urmator: m-am urcat in graba in tramvai, vorbeam la ... (vezi toată discuția)