avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor de somaj

Buna ziua!
Am o intrebare,am dreptul la ajutorul de somaj,daca intreprinderea la care lucrez se inchide de la 01 februarie 2018,si tot de la acea data trebuie sa depun dosarul de pensie?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anefru , utilizator 13:44, 13 Ianuarie 2018
Nu aveti dreptul la somaj daca îndepliniti condițiile de pensionare, conform legii;
Multumesc pentru raspuns!Dar pana cand imi vine decizia......50 de zile?Raman si fara asigurarea de sanatate!
In sistemul de sanatate, drepturile de asigurare încetează după 3 luni de la ultima plată a contribuţiei.
Multumesc frumos!Zi minunata va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de boala ionela77 ionela77 Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema, este mai exact problema cumnatei mele care urmeaza sa se pensioneze(pensie de boala-de handicap ... (vezi toată discuția)
Somaj ralucadenisatoma ralucadenisatoma Bună ziua, Lucrez la o firma care ne-a anunțat ca ne vor baga în șomaj sau în CFS de la 01 august pana pe 15 sept. Eu vreau sa rămân însărcinată ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca / pensii razvand86 razvand86 Buna ziua, as avea si eu o intrebare scurta la care sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns. Stiu ca incepand cu 2011 s-a renuntat la carnetele de munca. In ... (vezi toată discuția)