avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Plangere penala pentru amenintare ?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Plangere penala pentru amenintare ?

Buna ziua, sunt stabilit in strainatate, am cumparat din mediul online anumite servicii virtuale ( cu factura, chiar daca cred ca este o facatura de factura ) l-am instintat in scris pe administrator/manager de intentia de al reclama la OPC, acesta la randul lui sustine ca mi-ar fi facut o plangere penala la parchet pentru amenintari pe baza art 209 sau ceva de genul.Chiar este posibil asa ceva, ma intereseaza sa stiu daca necesita sa ma deplasez in Romania pentru aceasta actiune.Multumesc.
Din ce spuneti nu pare sa il fi amenintat.
Ar trebui vazut exact ce i-ati scris, daca se poate aprecia ca ar fi vorba de o amenintare in sensul legii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare cu moartea melia77 melia77 Am sesizat angajatorul ca am fost amenintat verbal cu moartea de catre un coleg de serviciu. In urma acestei sesizari (managerii superiori doresc protejarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica a faptei- termen depunere plangere? Marctm Marctm Buna ziua, Intr-o dimineata la servici am fost jignit de mai multe ori de un coleg pe care l-am iertat, insa e o persoana care continua sa-mi faca probleme, ... (vezi toată discuția)
Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu acuzati false ca ar fi fost violata? precious007 precious007 Buna seara Am nevoie de o informatie rapida daca se poate sa stiu cum sa procedez. Este considerata amenintare sau santaj atunci cand cineva te acuza cu ... (vezi toată discuția)