avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratie anaf asistent in brokeraj (asigurari)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratie anaf asistent in brokeraj (asigurari)

O persoana care este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar realizeaza venituri, extrasalariale, ca asistent in brokeraj (asigurari), de cca 9000 - 10000 lei /an, iar la sursa nu se mai opreste nimic, va trebui sa depuna pana la 31.01.2018 declaratia 220 privind venitul estimat si nu este obligata sa plateasca CAS si CASS, deoarece venitul extrasalarial nu depaseste intr-un an plafonul maxim de 22800 lei, va plati decat impozitul pe venit de 10 %, dupa emiterea deciziei ptr plati anticipate, iar anul urmator depune declaratia 200 impreuna cu adeverinta cu venitul corect realizat, pentru regularizare. Am dreptate? Eu asa am gasit ceva materiale, pe care le-am studiat.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 la agentii de asigurare Faranumebun Faranumebun O persoana care este angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, dar realizeaza venituri, extrasalariale, ca asistent in brokeraj (asigurari), de ... (vezi toată discuția)
Cât ar trebuii sa platesc cas si cât cass in acest an? Costel.varga@yahoo.com Costel.varga@yahoo.com Anul trecut am realizat ca si pfa 34000lei dar un profit de 1770iar anul acesta am depus deja declaratia 220 si 200 si am estimat un venit brut de 12000 si ... (vezi toată discuția)
Dividende PopCristi PopCristi Buna ziua Daca am de distribuit 20000 lei din profit catre dividende firma in afara de cei 5% impozit mai are si alte obligatii? Daca in septembrie ... (vezi toată discuția)