avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

stimulent insertie

buna ziua...as dorii sa stiu daca pot beneficia de stimulent de inserctie daca ma intorc la job mai devreme de cele 60 de zile??....de exemplu daca ma voi intoarce cand copilul face 1 an si 1 luna nu cu 60 de zile inainte sa faca copilul 2 ani., pot beneficia de acest stimulent sau este obligatoriu sa te intorci cu 60 de zile inainte pt a beneficia de acest stimulent?
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: murat indira , utilizator 12:38, 13 Ianuarie 2018
Buna, legea spune ca trebuie sa revii cu minim 60 de zile inainte. Faptul ca te intorci mai devreme nu afectează stimulentul cu nimic
va multumesc pt raspuns.o zi buna

Irinadiaconu a scris:

Buna, legea spune ca trebuie sa revii cu minim 60 de zile inainte. Faptul ca te intorci mai devreme nu afectează stimulentul cu nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie cryys cryys Buna ziua, As dori sa stiu daca stimulent de inserție de primeste si in cazul in care ma întorc mai devreme din CCC , insa la un alt loc de munca nu la cel ... (vezi toată discuția)
Informatii privind.luna tatălui Nicoleta Pricop Nicoleta Pricop Buna ziua! As dori sa stiu daca in conditiile in care tatal nu isi ia luna tatălui, mama trebuie sa se întoarcă mai devreme de cele 60 zile la serviciu ( ... (vezi toată discuția)
Stimulent AriCibo AriCibo Buna seara ! Va rog sa mi spuneti....pt acordarea stimulentului pe langa salariu dupa încetarea concediului de crestere copil inainte de 2 ani, este ... (vezi toată discuția)