avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport duba 3.5 t
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport duba 3.5 t

Bună.am si eu o intrebare daca ma poate lamuri cineva
Intenționez să cumpăr o duba de 3.5 tone pe care sa o bag la o casă de expediții.inafara de un srl ce mai trebuie sa fac?Din cate stiu licenta de transport nu trebuie.am nevoie de coordonator daca am contract cu o casă de expediții?va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: carmen-ioana , utilizator 13:23, 14 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Srl va avea cod caen 4941 voi avea un șofer angajat.iar activitatea va fi pe comunitate cu un contract de colaborare cu alta societate(casa de expeditii) care imi va asigura lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare firmă, alegere formă de organizare nastasecornel nastasecornel Buna ziua! impruna cu sotia dorim sa infiintam o firma si nu suntem lamuriti care ar fi forma juridica avantajoasa pt noi ( ii, pfa .asociatie familiala, srl, ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa cipiri cipiri Buna ziua, daca se poate va rog sa-mi spuneti ce documente de insotire trebuie sa aiba in masina, un transportator de animale vii, capacitatea masinii fiind ... (vezi toată discuția)
Activitate casa expeditii catam23 catam23 Buna seara, Am si eu cateva intrebari legate despre desfasurarea activitatii unei case de expeditii : In urma cu 6 luni am infintat o societate comerciala ... (vezi toată discuția)