avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Titlu de parinte
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Titlu de parinte

As dorii sa aflu cum se poate obtine titlu de parinte daca in certificatul de nastere nu figurez ca tatal copilului,mentionez ca copilul s-a nascut in strainatate si dupa nastere a fost eliberat certificatul in Romania.
Cel mai recent răspuns: Geta Anghel , Avocat 12:21, 15 Ianuarie 2018
Mergeti la Oficiul de Stare Civila si declarati ca sunteti tatal copilului, impreuna cu mama copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in spania lucinda2010 lucinda2010 Buna ziua. As dori sa stiu ce acte sunt necesare unui minor nascut in Spania din parinti romani (necasatoriti) pentru a putea calatori in Romania in conditiile ... (vezi toată discuția)
intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in ... Roxana3003 Roxana3003 Buna ziua. Intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in strainatate si are trecut decat mama pe certificatul de nastere strain dupa transcrierea in ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere lucyfer lucyfer Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca pot ridica eu,de la Starea Civila,certificatul de nastere al nepotelului meu,nascut pe 18.10.2011. si ce acte ami ... (vezi toată discuția)