avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj și concediu de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj și concediu de maternitate

Mă aflu în șomaj de aproximativ 6 luni..Peste o luna aștept sa nasc un copil.mi s-a spus de la agenția unde îmi pune viza pt șomaj sa duc concediu de maternitate după ce nasc în 24 de ore dar din ce înțeleg am dreptul sa iau acest concediu încă de acum și așa ar fi și în avantajul meu din punct de vedere financiar cât și fizic.
Am dreptul sa iau concediu încă de acum?și care ar fi valoarea acestuia și cine îl plătește sau mai bn zis de unde voi primi banii aferenți concediului.
Menționez ca înaminte de somaj am fost în concediu creștere copil
Ultima modificare: Luni, 15 Ianuarie 2018
flori16s50, utilizator

Alte discuții în legătură

Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Expira cim pe perioada determinata in concediu postnatal Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am o prietena al carui contract pe perioada determinata expira in 31.08.2015. Ea urmeaza sa nasca in 15.08.2015, asadar, in perioada expirarii ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil luminitatgv luminitatgv buna ziua!am contract de munca pe perioada determinata si imi expira in octombrie 2015,iar eu ar trebui sa nasc in ianuarie,am dreptul la prenatal sau somaj ... (vezi toată discuția)