avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro CARE SUNT PANA LA URMA NOII MODERATORI?
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

CARE SUNT PANA LA URMA NOII MODERATORI?

:">
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:13, 9 Noiembrie 2009
Noii moderatori vor fi comunicati destul de curand !
Deocamdata inca se mai delibereaza , iar utilizatorilor care au indeplinit conditiile necesare pentru a deveni moderatori li se va face aceasta propunere destul de curand .
Asa cum am anuntat si in topicul respectiv:
www.avocatnet.ro/content/for...

Noii moderatori sunt cei precizati acolo:

2007_rozi
Gabriela Pintea
Grace_r
Legally
Pakos
Mihai Grigore
Themis
Iulian Manea
Adriantot
Elga50

Au fost numiti moderatori la forumurile pe care le-au ales.
Le urez succes .
Cu respect,Alexa...
Nu stiu cat de atenta am fost, dar cam asa sunt repartizati:

Gabriela Pintea: pensionari si…; noul c.civil; contencios adm; functionari publici; cod rutier…; discutii politice; divagatii si parerile…; timp liber; epigrame.

2007_rozi: dreptul familiei; drept comercial; cod rutier…; legi aplicabile pt…;

grace_r: PFA…; dreptul muncii; conta impozit/venit; conta salarii.

legally: drept civil; dreptul familiei; drept penal;

pakos: dreptul muncii

Mihai Grigore: drept civil; expertize judiciare; drept penal.

Themis – nu am gasit unde e moderator…

Iulian Manea: conta in general; am nevoie de contabil; conta impozit/ venit si impozit pe profit, salarii, TVA, calendar fiscal

elga50 si adriantot – asociatii de proprietari.
S-a hotarat cine sunt noii moderatori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propune moderatori. pana la 10 octombrie Alin Popescu Alin Popescu Propune trei utilizatori Avocatnet.ro despre care crezi ca ar fi buni moderatori. Si, in functie de notele pe care le acorzi si de reactiile publicului, noi ... (vezi toată discuția)
Ajutor - sterge subiecte proprii din site dianazaharia dianazaharia cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ????? (vezi toată discuția)
De ce sa fiu consultant? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR [quot][b]Stiu ca toti epigramistii si degustatorii de epigrame au un simt al umorului foarte bine dezvoltat.[/b] [/quot] [b]Mie si numai mie[/b] M-am ... (vezi toată discuția)