avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Buna seara, am si eu o situatie la care nu gasesc raspuns. La primul copil am beneficiat de indemnizatie timp de 2 ani, in ultima luna de luat indemnizatia primului copil am ramas gravida , intre timp firma la care am lucrat a dat faliment. Nu am apucat sa ma angajez in alta parte dupa terminarea indemnizatiei primului copil. In luna mai voi naste pe cel de al doilea copil. Mai pot beneficia de o indemnizatie in cazul acesta? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ! Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: SelenaMarina , utilizator 22:27, 23 Ianuarie 2018
Perioada eligibila pentru CCC2 : iunie 2016 - mai 2018

Precizati exact statul dvs in aceasta perioada.
Primul copil s a nascut in 2015 in luna iulie. Indemnizatia am luat o pe 2 ani pana in luna iulie 2017 luna in care am ramas gravida cu cel de al doilea copil. Urma sa ma angajez insa am asteptat un raspuns de la cresa . In august am primit confirmarea sarcinii. Somaj sau un venit in momentul de fata nu am, doar sotul lucreaza. nu am fost primita la un loc de munca deoarece nu primeau gravide. Acum urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii apriilie inceputul lunii mai anul curent. Sper ca am inteles bune intrebarea dumneavoastra. Va multumesc pentru raspuns!
Buna seara! Exista vre un ajutor pentru situatia mea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului Timea Bara Timea Bara Buna! Sunt o mamica care in noiembrie ca avea doi ani de cand a nascut. Sunt din nou gravida,sarcina avand aproape doua luni . Frirma la care am lucrat inainte ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie crestere copil? Dana-daniela Dana-daniela Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de indemnizatia de crestere copil.Am beneficiat de ICC pana in luna iulie 2017.Am revenit la serviciu in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Nu as mai vrea sa ma intorc la munca pana nasc urmatorul copil Alina si Casiana Alina si Casiana Sunt in crestere copil urmand in luna iulie copilul sa faca 2 ani. sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna septembrie si nu asi mai vrea sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)