avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Completare formularul 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Completare formularul 600

Buna ziua!
As dori sa va intreb despre formularul 600 nu stiu cum sa-l completez. Sunt salariat si am venituri si din chirii ( 3 contracte de inchiriere). Anul trecut am avut venituri ce depasesc acel plafon din lege.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:04, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La pag. 3, punctul III.1. bifati la " am realizat în anul fiscal precedent venituri anuale cumulate cel puțin egale cu 12 salarii de bază minime brute pe țară din una sau mai multe surse de venituri, astfel: " si la "venituri din cedarea folosinţei bunurilor".

Declaratia o gasiti aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce formular depun la anaf daca am venituri din mai multe surse sub 12 salarii minime pe economie in 2018 (1900 lei) Epuree Epuree Cei care au venituri din mai multe surse, sub 12 salarii minime, si vrea sa plateasca doar CASS prin optiune, ce formular depune si unde bifeaza numai pentru ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate - impozit pe venit, cas, cass berti berti Buna ziua, O persoana care are activitate independenta din servicii externe SSM si pentru care depune in fiecare an Declaratie Unica, cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Mai trebuie sa depun o alta declaratie pentru dividente ? fgeorgeta fgeorgeta Buna ziua, Va rog sa -mi spuneti daca trebuie sa mai depun si eu o alta declaratie dupa ce am -primit dividente pe anul 2017 iar institutia a depus dcl ... (vezi toată discuția)