avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Formularul 600
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Formularul 600

Daca cineva a incasat venituri din dda, timp de 7 luni in 2017(ian.-iulie) si de atunci pana in prezent nu mai are contract si nici alte venituri, trebuie sa depuna formularul?
Cel mai recent răspuns: maria.o , utilizator 02:03, 20 Ianuarie 2018
Daca aceste venituri depasesc plafonul de 12 x 1900 = 22800 lei, trebuie sa depuna. Acestea intra in categoria ''venituri din activități independente''.
Net sau brut?
Brut.

1900 lei este salariul minim de baza brut lunar.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)
Impozit, cas , cass pe dividente ? alex5 alex5 Buna ziua, aud tot felul de discutii pe tema noilor prevederi legislative dar nu mi-e clar : in cazul unui salariat normal cu contract de munca pe termen ... (vezi toată discuția)