avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent crestere copil

Din 2017 sunt divortata de sotul meu cu care am 2 copii unul de 7 ani și unul de 1 și 8 luni dansul pt ce de al doilea primește stimulentul de inserție de la locul de munca fiind în concediul de creștere copil și alegând să meargă în continuare la serviciu în prezent di luna noiembrie refuzând să trimită către copil sub pretextul că el bani aceea ii primește de la serviciu pt el și nu pt copil deoarece copilul nu are dreptul ce ma sfătuiți să fac??

Alte discuții în legătură

Tatal sa ia stimulent de insertie simonaoti simonaoti Buna ziua ,eu nu am lucrate de cat 7 luni si nu pot intra in CCC ,sotul nu vrea sa stea acasa in CCC.poate sa mearga la lucru in continuare si sa ia stimulentu ... (vezi toată discuția)
Stimulent oliviar oliviar Sunt divortata de sotul meu avem doi copii pt cel mic el a încasat stimulentul de inserție creste copil fiind în concediul de creștere copil și mergând ... (vezi toată discuția)
Tatal - concediu crestere copil Andig Andig Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie pe care va voi expune in continuare. Pe 30 noiembrie 2012 am nascut si in momentul de fata ma aflu in concediu ... (vezi toată discuția)