avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA D318
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

D318

Buna ziua. De cand s-a actualizat D318, la depunere imi apar niste erori de genul "S-a precizat text liber pentru descrierea bunurilor dar codul nu este egal cu 10" , "Unul din numerele de înregistrare în scopuri de TVA/codul de înregistrare fiscal? al furnizorului nu este conform cu formatul numarului de inregistrare/codului de inregistare fiscala al statului membru de rambursare: pozitia 26 numar/data factura 61064/06.12.2017". Precizez ca datele sunt inregistrate la fel ca in cea veche, nefiind schimbata dupa actualizare. S-a confruntat cineva cu aceasta problema? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Anca Tutuianu , utilizator 22:50, 24 Ianuarie 2018
Buna ziua,
Spre deosebire de formularul vechi, la descriere nu mai trebuie completat nimic, cu exceptia cazului in care folositi codul 10.




Va mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Dileme in comertul intracomunitar JuruV JuruV Buna ziua. Vreau sa imi deschid o firma de transport care sa desfasoare activitati doar in tari UE, cu un colaborator roman. Adica o firma romaneasca vinde si ... (vezi toată discuția)