avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurat medical fara venituri salariale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurat medical fara venituri salariale

Buna ziua,
As dori sa devin asigurat in sistemul de sanatate dar veniturile mele nu sunt de natura salariala. Pentru veniturile mele din alte activitati,mi se retine prin stopaj la sursa,contributia de sanatate. As putea plati diferenta contributiei pana la valoarea contributiei aferenta salariului minim pe economie, pentru a deveni asigurat? Sau trebuie s-o platesc in intregime?
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters100486 , utilizator 17:45, 18 Ianuarie 2018
Daca doriti sa exemplificati categoria de venit. Stopaj la sursa la contributiile sociale?
Venit din arenda.Se vireaza impozit pe venit si contributia la sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii prestare de servicii mihovicidaniela mihovicidaniela ce retineri se fac la prestre de servicii la o persoana fizica? tot 10,% 0,5% si impozit tot la brut? (vezi toată discuția)
Plata cass la ii cristiclaudiu cristiclaudiu Buna ziua. Pana in luna ianuarie 2013, am avut deschisa o intreprindere individuala. In afara de aceasta am mai desfasurat activitatea de agent de asigurari, ... (vezi toată discuția)
Plata asigurarilor de sanatate la persoanele fara venit mavrodinioan mavrodinioan Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca a fost aprobata legea platii de asigurare pt persoanele fara venit, iar daca se plateste va rog sa-mi spune-ti daca se ... (vezi toată discuția)