avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am primit la primarie in vederea luarii in debit , de la politie , o amenda din septembrie. Care este termenul de comunicare acontraventiilor, 90 de zile? Se poate trimite amenda inapoi politiei?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 16:42, 18 Ianuarie 2018
Amenda este comunicata in termen. IN ceea ce priveste trimiterea acesteia inapoi la Politie ..... nu rezolvati nimic cu aceasta "strategie". Daca aveti convingerea ca, vi s-a aplicat in mod nejustificat sau nelegal o sanctiune, atunci puteti formula o contestatie, sub conditia de a mai fi in termen pentru asa ceva.
Cu stima,
Cand a fost intocmit procesul verbal de contraventie ? Cand si cum a fost comunicat procesul verbal de contraventie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala Zoltan K Zoltan K In cursul zilei de 29 august am primit de la primarie, o scrisoare din care a rezultat ca am fata de bugetul local o amenda de circulatie in valoare de 300 ... (vezi toată discuția)
Amenda TEIOSANUADI TEIOSANUADI buna seara...am si eu o intrebare...mi sa retinut permisu .aveam..0,17 la fiola..si mi sa intocmit proces verbal..in care mia dat 18 milioane amenda si ... (vezi toată discuția)
Ce se mai poate face daca o plangere a fost respinsa prin sentinta definitiva si irevocabila? catalin2832 catalin2832 V-as ruga sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme destul de delicate. Intr-o seara am fost oprit de un echipaj de politie care mi-a spus ca nu as fi ... (vezi toată discuția)