avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii fiscale 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii fiscale 2018

Bunā ziua. Vā rog sā mā informati, dacā ptr. o firmā înfiintatā în 2017, neavând nici un fel de activitate în afarā de declaratia 100 care se depune trimestrial mai am de depus vreo altā declaratie acum la început de an? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:19, 20 Ianuarie 2018
Declaratia persoanelor juridice care de la constituire nu au desfăşurat activitate, în termen de 60 de zile de la încheierea exerciţiului financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilantul anual obligatoriu srld oanamya oanamya Pentru un SRLD care are zero activitate, zero angajati, este obligatoriu bilantul si inventarul anual? (vezi toată discuția)
Depunere situatie financiara anuala anaf iuliancico iuliancico Buna ziua, detin un SRL din 2016, incepand cu anul 2018 am depus declaratii trimestriale pe 0, firma nemaiavand angajati nici activitate. Acum mi se cere sa ... (vezi toată discuția)
Declaratie inactivitate srl pe 2018/d100/bilant contabil sierra sierra Am infiintat un SRL in decembrie 2018, care nu a avut activitate. (Trebuie intai sa obtin mai multe autorizatii.) Trebuie sa depun bilant contabil pentru 2018? ... (vezi toată discuția)