avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dare în judecata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dare în judecata

Bună. Am și eu o situație mai complicata. Anul trecut am efectuat o lucrare de construcții cu contract și toate cele necesare. La încheierea procesului verbal am scris factura aferenta lucrării fiind discutata cu beneficiarul lucrării. Termenul de plata era de 45 zile. În acest timp ei au efectuat plata facturii fracționat. Adică din totalul de 17000 lei au achitat pana la termenul de plata doar 12000 lei, iar ceilalți de 5000 după 2 luni de la scadenta. Nu au fost atenți și au pus 10000 lei. M- au sunat sa le restitui plusul pus din greșeală dar eu am poprire pe cont ai nu am cum sa le dau banii în momentul de fata pana nu am o încasare Cash. Au spus ca ma da în judecata. Ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:34, 22 Ianuarie 2018
Spuneți le ca le înapoiați banii când e termenul cuvenit si ca, daca au greșit, trebuie sa aibă si răbdare sa aștepte.
Vor castiga procesul.daca au dat bani în plus.
Rezolvați amiabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi ContSters172175 ContSters172175 Buna ziua. Am o factura de 12000 lei emisa pe 29.08. Pot sa platesc in 3 transe cu cash ? (ex 03.09- 4000, 05.09-4000, 10.09-4000). (vezi toată discuția)
Nelamurire avans narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Lamuriti ma va rog cu urmatoarea situatie: contrcat cu un furnizor, plata la termen. platesc factura de avans 2000 lei. imi trimite apoi ... (vezi toată discuția)
O factura, cate chitante? ContSters63174 ContSters63174 Pe o factura mai mare de 5000lei, cate chitante se pot emite? (vezi toată discuția)