avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mama minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mama minora

Buna seara.Sora mea are aproape 17 ani ( ii implineste in aprilie) . in luna august a anului trecut a nascut un baietel . Tatal baietelului l-a recunoscut si i-a luat pe amandoi sa locuiasca cu el impreuna cu familia lui . de ceva vreme sora mea si el nu se mai inteleg , sora mea mi-a marturisit ca el in repetate randuri a jucat bani din casa la pacanele , a jignit-o de mai multe ori , chiar a si dat in ea . sora mea intentioneaza sa vina impreuna cu baietelul la parintii nostri acasa . nu a renuntat la scoala , iar noi o ajutam in cresterea copilului foarte mult . bunicii din partea tatalui se ocupa mai putin ( spre deloc) . mama mea chiar a renuntat sa mai mearga la serviciu iar acum este in somaj pt a putea sa o ajute pe sora mea in crestrea micutului ( sta cu bebe cat timp sora mea este la scoala ) . unde locuieste sora mrea acum , la tatal baietelului , ei nu au toaleta in casa , si nici macar camera doar a lor , stau in aceeasi camera cu fratele "cumnatului meu" si cu iubita acestuia , iar tatl lor este alcoolic , medicul chiar i-a recomandat sa se interneze la dezalcoolizare . "cumnatul meu" nu are un loc de munca stabil , si cred ca este important faptul ca el mai are un copil care este facut tot cu o minora , acum aproximativ 3 ani de zile , insa acest copil nu este crescut de el ci de mamica respectiva . sora mea ar dori sa stie , daca pleaca de acolo si vine la parintii nostrii acasa , exsta posibilitatea sa i se ia baiatul de catre tata? nu vrem sa pierdem baietelul , il iubim tare mult si ii oferim orice are nevoie . ea a fost amenintata de "iubitul ei" ca nu o sa mkai plece niciodata de casa , ca nu o sa o lase sa ramana niciodata la mama cu baiatul nici macar o seara ... chiar ca o sa plece de acolo insa fara baiat , ca o sa ii ia baiatul . cum trebuie sa procedam legal ? va multumesc

Alte discuții în legătură

Vreau să plec de acasă la 16 ani Anonim 28 Anonim 28 Bună ziua Am 16 ani iar iubitul meu 20 Suntem împreună de 2 ani jumătate și vrem să ne mutăm împreună El mă ajută foarte mult și îmi este ... (vezi toată discuția)
Bună seara.am 17 ani si 4 luni si vreau sa plec de acasa! aș avea o întrebare,daca se ... andreea.eu.05 andreea.eu.05 Bună seara.Am 17 ani si 4 luni! Aș avea o întrebare,daca se poate. Eu sunt luată in plasament de catre bunica maternă, insa nu avem o relatie deloc ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma mut cu iubitul la 15 ani legal? Mihaellla1234 Mihaellla1234 Am 14 ani, fac in ianuarie 15 si sunt cu iubitul meu de 1 an , 1 an si ceva.Am întreținut relatii sexuale iar părinții mei au aflat si acestia îmi ... (vezi toată discuția)