avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare medicala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare medicala

Ma pot pensiona medical dacă nu am maximul de concediu medical la diagnosticul de mielom multiplu (cancer în sânge) adică 565 zile. Firma unde lu crez mi-a atras atenția ca ei nu plătesc mai mult de 60 de zile. Este corect ce spun desi eu sunt asigurat si medicalele le-ar plăti CASMB.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:51, 19 Ianuarie 2018
Citiți aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical corinaion71 corinaion71 Buna ziua.Sufar de mielom multiplu, (neoplazie) si beneficiez de concediu medical(cod 14).Am beneficiat de concediu medical timp de 1 an si 2 luni, dupa care ... (vezi toată discuția)
Refuz activare asigurare (indreptatit?) viorel71 viorel71 Buna ziua. Dupa moartea mamei am fost notificat de catre o banca in vederea achitarii ratelor lasate de catre ea. Am fost la acea banca si am fost indrumat sa ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnava de diabet. sunt din bucuresti. Anca Mirica Anca Mirica Am fost cateva zile internata la spitalul Cantacuzino. Mi s-a spus sa merg sa incerc sa ma pensionez dar unde sa merg, nu mi s-a spus, mai ales ca rezidentele ... (vezi toată discuția)