avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Adeverinta care atesta plata asigurarii de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta care atesta plata asigurarii de sanatate

In conditiile in care colaboratorii isi platesc CAS si CASS de la 1 ian 2018, este logic ca nu li se mai emite de catre firma colaboratoare aceasta adeverinta. Cum dovedesc la medicul de familie ca isi platesc asigurare de sanatate pentru 2018?

Alte discuții în legătură

Cas la chirie RamonaLoredana RamonaLoredana Din 2009 pana in prezent mama figureaza co-asigurat prin asigurarea mea de sanatate. La sfarsitul lunii trecute si-a inchiriat apartamentul din provincie ... (vezi toată discuția)
Asigurare cass fara plata contributiei mshboss1 mshboss1 Buna seara! Ma intereseaza daca un student in anul intai, in varsta de 20 de ani,trebuie sa plateasca asigurari de sanatate pt veniturile obtinute din ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca platesc la sanatate? cristache paula cristache paula Buna ziua am si eu unele nelamuriri va rog ajutati-ma: -sotul meu are o intreprindere individuala unde este administrator dar nu are un salariu,ii se opreste ... (vezi toată discuția)