avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru calcul CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru calcul CCC

Buna ziua,

Contractul de cesiune de drepturi de autor se ia in calcul pentru indemnizație de creștere copil?

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Robertzap14 , utilizator 18:33, 19 Ianuarie 2018
Veniturile obtinute in baza unui astfel de contract se ia in considerare la calculul indemnizatiei pentru CCC.
Ok , am inteles va multumesc mult.

Contractul s-a incheiat pe 27.12.2017 , sunt valabile 30 de zile de depunere la Anaf nu ?
Inca nu am depus-o din motive de sanatate si vroiam sa ma duc luni la Anaf sector 5.
Daca pana la data prezumtiva a nasterii , sunt 11 luni + ctr de cesiune de dr de autor , ma pot incadra in cele 12 luni ?
Va multumesc anticipat.
Care este data prezumata a nasterii ?
22.sept 2018
Atunci in perioada octombrie 2016 - septembrie 2018, trebuie sa aveti minim 12 luni in care ati realizat venituri supuse impozitului pe venit.

Alte discuții în legătură

Ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Anamaria G Anamaria G Buna ziua! Am si eu o intrebare legata de indemnizatia de crestere a copilului. Am 2 contracte unul de drep de autor si unul de angajat. Pe contractul d drept ... (vezi toată discuția)