avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ccc

Buna ziua ,

Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC
Situatia fiind urmatoarea :

Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna septembrie, desi medicul a zis ca ar fii inceputul lunii octombrie., depinde de sarcina.

Ca si contr de munca am lucrat in per 12.12.2016-21.01.2017
am avut o intrerupere din motive personale , iar urmat ctr de munca este inreg de luna aceasta din ianuarie 2018.

Exista posibilitatea sa pot beneficia de CCC daca bebe se naste in sept ?
Dar in octombrie ?

Mentionez ca in decembrie 2017 , am avut un contract de cesiune de drepturi de autor . Se ia in calcul ? Luna aceasta trebuie sa declar 020.

In asteptarea unui rasp , va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , am o intrebare va rog Sotia mea este insarcinata , poate beneficia de CCC conform ultimelor modifcari al codului daca : A lucrat in per ... (vezi toată discuția)
Pentru calcul ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua, Contractul de cesiune de drepturi de autor se ia in calcul pentru indemnizație de creștere copil? Va mulțumesc (vezi toată discuția)