avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CCC

Buna ziua , am o intrebare va rog
Sotia mea este insarcinata , poate beneficia de CCC conform ultimelor modifcari al codului daca :
A lucrat in per 15.12.2016 -21.01.2017
Si acum la noul job are ctr din data de 5.11.2017?
Data prezumtiva a nasterii este in luna a 10-a 2018
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Robertzap14 , utilizator 12:00, 13 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Perioada eligibila pentru CCC : noiembrie 2016 - octombrie 2018

Daca va ramane angajata pana in luna octombrie 2018, atunci va putea beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Deci poate beneficia chiar daca a avut intrerupere o perioada din campul muncii?
Mentionez ca a lucrat in perioada
15.12.2016 - 20.01.2017
A urmat o pauza din motive personale. Si a reluat activitatea din 5.11.2017
In conditiile mentionate anterior in mesajul meu, poate beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)