avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu crestere copil

Buna ziua ,

Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC
Situatia fiind urmatoarea :

Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna septembrie.

Ca si contr de munca am lucrat in per 12.12.2016-21.01.2017
am avut o intrerupere din motive personale , iar urmat ctr de munca este inreg de luna aceasta din ianuarie 2018.

Exista posibilitatea sa pot beneficia de CCC ?

Va rog ajutati-ma !
Cu stima ,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 18 Ianuarie 2018
perioada eligibila pentru CCC : octombrie 2016 - septembrie 2018

perioade acoperite : decembrie 2016 - ianuarie 2017 (2 luni); ianuarie 2018 - septembrie 2018 (9 luni)

Nu indepliniti conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Va multumesc, astazi am fost la eco si dpn este pe 3.oct...scuzele mele pentru inducerea in eroare....

Chiar daca este in Oct 2018 tot nu as putea sa beneficiez ?
cu stima ,
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Perioada eligibila pentru CCC : noiembrie 2016 - octombrie 2018

Perioade acoperite : decembrie 2016 - ianuarie 2017 (2 luni); ianuarie 2018 - octombrie 2018 ( 10 luni)

In acest caz, indepliniti conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , Va rog sa ma sfatuiti/indrumati in privinta CCC Situatia fiind urmatoarea : Sunt gravida , data prezumtiva a nasterii ar fii in luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil ChEugenia ChEugenia Buna ziua, Pot beneficia de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie? Voi naste in decembrie 2018 si pentru ultimii 2 ani( dec 2016- dec 2018) am ... (vezi toată discuția)
Ccc Robertzap14 Robertzap14 Buna ziua , am o intrebare va rog Sotia mea este insarcinata , poate beneficia de CCC conform ultimelor modifcari al codului daca : A lucrat in per ... (vezi toată discuția)