avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Pot beneficia de indemnizatie crestere copil in urmatoarea situatie?
Voi naste in decembrie 2018 si pentru ultimii 2 ani( dec 2016- dec 2018) am avut CIM din 2000 pana in octombrie 2017 si din 30 mai 2018 am un alt contract pe 24 luni.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 28 Iunie 2018
Perioada eligibila este ianuarie 2017 - decembrie 2018

Perioade luate in considerare: ianuarie - oct 2017 (10 luni); mai - decembrie 2018 (8 luni); total 18 luni.

In speta, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil mama neangajata Despina.M Despina.M Mama:insarcinata in 8 luni,a lucrat fara intreruperi angajata cu contract pana la finalul lui dec 2018(demisie).Din ianuarie pana in prezent ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Florentina2809 Florentina2809 29-Ian-2018 Buna ziua. Mă puteti lămuri si pe mine dacă pot sau nu sa beneficiez de CCC? Am născut in data de 28.09.2017 si perioadele de lucru cu ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil Daiana.M Daiana.M Buna ziua! Îmi puteți spune va rog daca în situația următoare pot beneficia de indemnizația de creștere a copilului? Perioada in care am lucrat este ... (vezi toată discuția)