avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pot sa scap doar cu declaratia 201?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pot sa scap doar cu declaratia 201?

La momentul actual, nu am nicio forma de organizare juridica.

Concret, platesc freelanceri din strainatate sa imi scrie carti si le public pe site-ul amazon. In urma tranzactiilor realizate de site, primesc un comision (relativ modest, nu am ajuns la sume mari).

In situatia de fata,, credeti ca pot e ok sa depun 201 sau imi trebuie un PFA/o firma?

In cazul in care eu public cartile ca autor, se aplica o lege diferita?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Este suficienta declaratia 201 fara o forma de organizare juridica? eumihai10 eumihai10 Buna! Ma ocup de kindle publishing. Concret, platesc pe cineva sa scrie o carte, public cartea respectiva pe site-ul amazon si primesc un comision in ... (vezi toată discuția)
Publicare carte pe amazon georgells georgells Buna seara.Sunt cetatean roman, doresc sa public o carte pe Amazon ,dar in momentul cand doresc sa imi fac cont, mi se cer datele personale , printre care mi ... (vezi toată discuția)
Implicatii servicii freelanceri Iulia_8891 Iulia_8891 O societate cu CAEN de realizare a software-ului doreste sa foloseasca serviciile prestate de niste programatori freelanceri (de pe diverse site-uri de ... (vezi toată discuția)