avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajarea unui student care nu și-a dat examenul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajarea unui student care nu și-a dat examenul de licenta

Un student care nu și-a dat examenul de licența la angajare poate fi încadrat ca absolvent cu studii superioare ?Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 21 Ianuarie 2018
nicoletamocanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajatii studentii alina_zna alina_zna Am si eu 2 nelamuririi sunt studenta si muncesc, sunt studenta la ID, cineva mi-a spus ca exista o lege sau o ordonanta precum ca studentii angajati au o ... (vezi toată discuția)
Absolvent studii superioare fara licenta Gaby A Gaby A Buna seara! Am o rugaminte. Poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare? Un absolvent de studii superioare, care nu a obtinut diploma de licenta, ... (vezi toată discuția)
Incadrare functie oanastepan oanastepan Buna,tuturor! Intrebarea este: pot incadra un student pe o functie care necesita studii superioare (cf COR)?In baza carui temei legal? Ma ajuta o adeverinta ... (vezi toată discuția)