avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Gardieni
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Gardieni

Buna ziua! As vrea sa stiu de catre cine ar trebui sa fie platiti gardienii de la scolile de stat. Eu, ca parinte, dau 42 lei de copil. Am 2 copii in aceeasi clasa si sunt obligata de casiera clasei sa platesc pt fiecare copil in parte.
Pe langa plata gardianului, spuneti-mi, va rog, suntem obligati noi, ca parinti, sa platim fondul clasei, fond care acum se numeste "asociatie" si care este de 200 lei pe semestru? De ce la o scoala de stat se ia din banii parintilor pt stricaciunile din scoala, pt perdele, pt lustruirea parchetului, pt femeia de servici s.a.m.d. ? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fondul scolii? la o scoala de stat ? Saso Saso ce puteti sa imi spuneti despre obligativitatea platii fondului scolii la o scoala de stat? sint obligata sa-l platesc? am inteles, de comun acord sa platim ... (vezi toată discuția)
Scoala cere bani pentru mobilier lumi11 lumi11 Buna ziua, Am inscris copilul la scoala in clasa I, step by step si mi s-au cerut 200 EUR bani pt mobilier (nu s-a dat factura sau chitanta fiscala) ce ... (vezi toată discuția)
Bani la scoala tivanis tivanis este legal sa se ceara elevilor bani la scoala ? de ex. fondul scolii,fondul clasei,diferite manuale si culegeri,parchet,perdele etc .Stiam de o ordonanta ... (vezi toată discuția)