avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... buna ziua
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

buna ziua

Pot beneficia de cele 42 zile de concediu lauzie daca nu am beneficiat de el .Eu am in prezent 2 copii unu de4 ani si unu de 2 ani cre ii face in data de 1 februarie cand trebuie sa ma intorc la servici eu na am luat cele 42 de zile ca eram in ccc cu primul copil pina in data de 21 februarie 2016 dupa care am continuat cu suspendarea contractului de munca intrand in ccc copil cu cel de al doilea eu nu stiam ca pot beneficia si pentru al 2 lea copil de concediu acum vreau sa stiu daca pot sa il iau acum sau nu.Mentionez ca sunt necasatorita si concubinul nu lucreaza
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:34, 23 Ianuarie 2018
Concediul de lauzie se acorda dupa nasterea unui copil. Acum, la doi ani, nu prea cred ca un medic va putea acorda un asemenea concediu.
Concediul postnatal se acorda imediat dupa nastere ... prin urmare, in cazul dvs ati intrat direct din CCC1 in CCC2
exact si nu am mai luat cele 42 de zile de concediu postnatal crezand ca le pot lua pe urma medicul mi le acorda dar nu stiu daca o sa imi fie si platite
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca doctorul respectiv i s-a urat cu binele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu lauza kity37 kity37 Pot beneficia de cele 42 zile de concediu lauzie daca nu am beneficiat de el .Eu am in prezent 2 copii unu de4 ani si unu de 2 ani cre ii face in data de 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie al doilea copil Patience Patience Buna ziua, In momentul de fata sunt in CCC, care se va termina in 6 februarie 2015. Sunt insarcinata cu al dopilea copil si al vrea sa stiu cum se va ... (vezi toată discuția)