avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Circulatie cu moped- auto tip Aixam
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Circulatie cu moped- auto tip Aixam

Va rog sa-mi spuneti daca cu un moped-auto tip Aixam am voie sa ies din Bucuresti, adica sa circul pe drumurile nationale. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
ilbobass, utilizator
Cel mai recent răspuns: ilbobass , utilizator 23:36, 29 Ianuarie 2018
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Detineti carte de identitate la moped?
Ce este consemnat la categorie moped sau ciclomotor?
Catre sunt valorile maxim admise la rubricile "capacitate motor" si la "viteza maxima constructiva" ?
Nu detin un astfel de moped. Doresc sa achizitionez unul si ma interesez pe unde am voie sa circul cu el si pe unde nu am voie. Asta pt a afla daca imi este util sau nu. Nu stiam ca unele mopede pot circula pe drumurile nationale si altele nu. In acest caz, intrebarea devine: ce caracteristici minime trebuie sa aibe un moped pt a circula pe drumurile nationale?
Mopedul tip Aixam nu cred ca poate fi "ciclomotor". Este o "masinuta" cu carcteristici de moped. Are 4 roti, caroserie, volan ...

ynocentta a scris:

Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Detineti carte de identitate la moped?
Ce este consemnat la categorie moped sau ciclomotor?
Catre sunt valorile maxim admise la rubricile "capacitate motor" si la "viteza maxima constructiva" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere asa zis "moped", fara permis marian19 marian19 Va rog daca cunoasteti o speta. \"Am condus o bicicleta cu motor (tip scuter) si anume un \"ZT - 35 Boxer, motor pe benzina de 34,9 cc si viteza maxima 25 ... (vezi toată discuția)
Inregistrare moped pe primarie dragos_dragoi dragos_dragoi Am achizitionat un moped marca aixam, cc=400cm diesel, viteza maxima consructiva= 45km/h, puterea motorului=4kw Am incercat sa il inregistrez la primarie, dar ... (vezi toată discuția)
Legislatie rutiera -inmatriculare moped (motociclu) curtachev curtachev Va salut. Detin un moped de 400 cc care in acte este trecut ca motociclu si as dori sa stiu daca este obligatoriu sa il inmatriculez la politie sau doar sa il ... (vezi toată discuția)