avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pfa norma de venit 2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pfa norma de venit 2018

sint angajat cu norma intreaga si am pfa cu norma de venit AM inteles asa .daca norma de venit pentru activitatea mea este 25300 se scade 40% fiindca sint angajat si suma ramasa se impoziteaza cu 10% corect ,pentru sanatate trebuie sa platesc 10%tot din suma ramasa corect ?pentru pensie este obligatoriu sa paltesc 25% din suma ramasa .corect?multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: androceul1948 , utilizator 22:43, 24 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceeasi discutie ca la cass se aplica si la cas.
multumesc,deci trebuie dat lunar obligatoriu 10+25% din venitul ramas dupa deducerea de 40%practic ramine circa 1500 lunar ori 35% facaproximativ 525 lei plus impozit 150 ron total 675 lei este BINE ?MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul cas 2018 la concediul medical adelinasi adelinasi Buna seara, Referitor la ultimele modificari (OUG 3/2018 SI OUG 8/2018 )privind contributia la CAS cand salariatul are si CONCEDIU MEDICAL. ESTE CORECT ... (vezi toată discuția)
Interzicerea retinerii cotizatiei pentru sindicat pe statul de plata...legal? arhontele arhontele 1.Are dreptul Ministerul sa intervina in raportul juridic dintre un angajat si angajator pentru a interzice retinerea cotizatiei sindicale? 2.Codul Fiscal nu ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu beta88 beta88 Buna seara as dori si eu o informatie la salariul urmator cum se calculeaza netul: Ore lucrate 160 ore:1719 lei Ore noapte 25% 56 ore:150 lei Ore 100% 16 ... (vezi toată discuția)