avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... camere de supraveghere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

camere de supraveghere

As dori sa stiu daca montarea camerelor de supraveghere intr-un bloc asociatie de locatari, este legala si daca pentru acest lucru este necesara unanimitatea locatarilor. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 23 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform dispozitii in vigoare pentru instalare sistem de supraveghere in imobil de locuit in comun este obligatoriu acordul individual al tuturor proprietarilor
Referitor la
daca montarea camerelor de supraveghere intr-un bloc asociatie de locatari, este legala
,se poate analiza sub aspectul a 2 situatii distincte
-daca hotararea de instalare sistem supraveghere s-a facut cu acordul individual al tututror proprietarilor
-daca instalarea sistemului de supraveghere a fost executata de catre operator economic autorizat cu parcurgerea procedurii legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere casa scării și în lift PopeseuMMM PopeseuMMM Administratorii asociației de proprietari, au montat camere video la intrarea în ,,casa scării\", (holul de la intrare în bloc), si in lift. Pe casa ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video bloc - doar un singur etaj/palier laurlau laurlau Buna ziua, Intentionez sa instalez (eu, nu o firma) un sistem de inregistrare video compus din 2 camere si un nvr, pe etajul meu (compus din apartametul meu ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere în curtea proprietate comună a unui bloc marianaburtic marianaburtic BUNA ZIUA IMI PUTETI SPUNE DACA POTI SA MONTEZI O CAMERA DE FILMAT IN CURTEA UNUI BLOC PROPRIETATE COMUNA FARA SA CERI ACORDUL CELORLALTI PROPRIETARI FARA ... (vezi toată discuția)