avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediere fara drept de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediere fara drept de preaviz

Ce se piate face ib cazul in care am fost concediata fara drept de preaviz si fara a ma da in somaj macar avand in cadrul unitatii o vechime de 1 an si 8 luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 24 Ianuarie 2018
Se poate face contestatie impotriva deciziei de concediere.
Cu ce articol v-a incetat c.i.m.?
Buna ziua eu sunt angajata de doua luni m am imbolnavit si mi sa dat un concediu medical cod 06 si angajatori nu vor sa il ia in considerare pentru ca zice ca nu am 6luni la ei este corect daca nu eu ce pot sa fac mai ales ca imi zice ca imi trece zilele in cartea de munca ca nemotivate
Ultima modificare: Miercuri, 24 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu este corect .... stagiul minim de cotizare se poate cumula de la mai multi angajatori.

Puteti sesiza Casa de Asigurari de Sanatate.
Buna ziua m am interesat la casa de asigurari de sanatate si mi a zis ca pt codul 06 nu este necesar stagiul de cotizare dar angajatori refuza si imi cer o adeverinta de la fostul meu de munca iar eu nu am cum sa aduc de acolo pentru ca am lucrat fara carte de munca concediul medical este pt 5 zile urgente medico chirurgicale ce pot face in cazul asta

Cornel Vasile a scris:

Nu este corect .... stagiul minim de cotizare se poate cumula de la mai multi angajatori.

Puteti sesiza Casa de Asigurari de Sanatate.

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaela_gabriela mihaela_gabriela Buna ziua, am angajat o persoana, incepand cu 03/06/2015 iar in data de 29/06/2015 a fost internat pentru hepatita virala acuta de tip b... i se plateste ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu pentru concediu medical Linda Linda Am si eu o intrebare referitoare la plata concediului medical. Sunt in medical pentru doua saptamani, din cauza unei traheo-bronsite cu complicatii. Pe prima ... (vezi toată discuția)
Plata concediu medical MicaCris MicaCris Buna ziua. Sunt angajat incepand cu 20 ianuarie 2012. Pe data de 20 februarie am fost depistat cu pojar si deci am primit concediu medical de la medicul de ... (vezi toată discuția)