avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... APIA cere să restitui bani primiți în 2010
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

APIA cere să restitui bani primiți în 2010

Pot să nu mai restitui partea rămasă de dat înapoi la APIA? Banii primiți în 2010 legal, ulterior deveniți ilegal, când au apărut hărțile cu terenuri, spun ei că desenul meu nu a fost ca in hartă. Minciuni, că să mute ei banii dintr-un buzunar in altul folosindu-se de mine.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
Balt, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Problema cu padurea mea. unor oameni din familia mea li s-au ... carolina21000 carolina21000 Problema cu padurea mea. Unor oameni din familia mea li s-au restituit o padure. In primul titul de proprietate scrie doar UA si UP, tarlaua si parcela, dar ... (vezi toată discuția)