avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu padurea mea. Unor oameni din familia mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu padurea mea. Unor oameni din familia mea li s-au ...

Problema cu padurea mea. Unor oameni din familia mea li s-au restituit o padure. In primul titul de proprietate scrie doar UA si UP, tarlaua si parcela, dar in al doilea nu apare decat UA si UP nu apare si tarlaua si parcela. Acum in 2020, dupa ani de zile , am constatat ca unii oameni au fost apoi improprietariti ilegal pe bucati de padure din padurea mea . Practic primarul a facut o mare escrocherie si pe bucata mea de padure , a improprietarit apoi alte persoane, si figurez acum eu si alti oameni proprietari pe niste bucati care sunt de fapt ale mele . Ce pot face in aceasta situatie ? Am constatat acest lucru doar cand am fost la APIA, cand am vazut niste blocuri fizice ale altor oameni padurea mea. Ceea ce a facut primarul este total ilegal. Ce pot face in aceasta situatie ? Nici nu stiu cine sunt acei oameni. Culmea este ca acele blocuri fizice sunt facute de APIA ilegal in padurea mea, ca APIA conform legii nu poate da unor oameni bani pe suprafete de padure, ci doar pe pasuni si pe terenuri arabile, deci si unii functionari de la APIA au facut escrocherii. M-am uitat pe harta de la APIA si am vazut acele blocuri fizice in padurea mea , ceea ce este total ilegal. CE POT FACE IN ACEASTA SITUATIE, PENTRU CA IN ACEST JUDET E PLIN DE MAFIOTI SI DE INFRACTORI? Eu nici nu am mai putut sa cer bani de la APIA din 2014, pentru ca eu si alte persoane figuram proprietari pe acelasi teren.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Septembrie 2020
carolina21000, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzat furt masa lemnoasa de pe terenul meu ContSters314385 ContSters314385 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un teren cu padure, brad, acolo mai sunt și alti proprietari care au parcele cu masa lemnoasa. ... (vezi toată discuția)
Bătrâni excluși din composesorat. vă rog ajutați-ne, la cine să mai apelăm? adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va scriu in numele mai multor batrani dintr-un sat din Jud Cluj.Aici suntem o comunitate mica si 99 % sunt oameni foarte batrani.Satul detine un ... (vezi toată discuția)