avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN dezvoltare produs electronic
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN dezvoltare produs electronic

Daca asupra unor aparataje electrice aduci modificari prin partea de design, dar partea de dezvlotare si productie o face un furnizor din Asia, poti integra rolul firmei la Cod CAEN 6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei?

Intreb pentru ca nu doresc sa consider un simplu comert cu ridicata/cu amanuntul deoarece produsele vandute au modificari fata de cele existente pe piata si indeplinesc noi functiuni. Se transforma din electrice in electronice.
Ultima modificare: Marți, 23 Ianuarie 2018
NEGOITA92, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Codurile caen se cumuleaza la norma de venit? moniquesro moniquesro Buna ziua, as dori sa stiu urmatoare informatii, pot sa imi aleg mai multe coduri CAEN? si daca da in cazul in care aleg impozitarea la norma de venit se ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)