avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... incadrare conform legii 153/2017
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

incadrare conform legii 153/2017

buna ziua,
lucrez in invatamatul superior si am o Hotarare de senat de director de departament. am fost incadrata din 2015 in grila de director, contabil sef cu justificarea ca sunt cadru didactic auxiliar, nu cadru didactic si sa fiu incadrata in functiile de conducere din invatamantul superior.
La subsolul acelui tabel ( anexa1, capitolul 1, A. Salariile de baza din intavamantul superior) scrie ca:
*) Salariile de bază pot cuprinde și salariul de bază aferent unei norme didactice.
deci inteleg ca nu trebuie sa fiu cadru didactic ca sa fiu incadrata ca director de departament.
va multumesc

Alte discuții în legătură

Demitere fără încălcarea contractului de management Profesor9541 Profesor9541 La școala noastră funcția de director adjunct a fost ocupat prin concurs în anul 2016. În acest an școlar 2018-2019 efectivele de elevi au scazut sub ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala max 30% cadre didactice auxiliare invatamant universitar avb avb Prin Metodologia de calcul a drepturilor salariale care se acorda personalului didactic auxiliar, la Cap II, art.2, punctul 4 se precizeaza : \\" [i]Pe langa ... (vezi toată discuția)
Trecere de la functie de conducere la functie de executie preda radu preda radu Buna seara, sunt contabil la doua scoli si am fost angajat prin concurs pe functie de conducere, beneficiind de indemnizatie de conducere timp de 5 ani, apoi a ... (vezi toată discuția)