avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CERERE MOTIVATA PENTRU OBTINERE AUTORIZATIE DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CERERE MOTIVATA PENTRU OBTINERE AUTORIZATIE DE MUNCA

Buna ziua
Are cineva un model de cerere motivata, pt obtinere aviz de angajare in munca pentru lucrator inalt calificat (medic cu cetatenie americana)?
Cererea se depune de catre angajatorul roman, la Inspectoratul General pt Imigrari, impreuna cu alte documente.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:29, 20 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele care se ataseaza
[ link extern ]

Model cerere
[ link extern ]
Multumesc! Gasisem si eu acest model, dar se refera la dosarul depus de angajator pt lucrator permanent. As fi dorit un model de cerere care sa se plieze pt ''lucrator inalt calificat'', in speta medic.daca cineva a mai depus la I.G.I.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil ca modele nu gasiti , dar ce se gaseste pot fi adaptabile.
De asemenea....stie cineva la ce se refera punctul 9 din Opisul de documente necesare a fi depuse pt obtinerea avizului de munca medic cetatean non UE (lucrator inalt calificat)....respectiv ''Documentele care atestă obţinerea în România sau în alt stat membru al Uniunii Europene, ca urmare a unei experienţe profesionale cu un nivel de cunoştinţe comparabil cu calificările din învăţământul postliceal sau superior, a calificării profesionale superioare necesare ocupării locului de muncă vacant, numai în cazul profesiilor reglementate.'' Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se refera la diplomele de calificare in domeniul pentru care este angajat in tara.

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean non ue - cerere rambursare tva manailaelena manailaelena In situatia in care avem depusa o cerere de ramburare TVA pentru semestrul trecut si dorim sa angajam un cetatean NON UE putem folosi la dosarul pt. angajarea ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea experientei medicale din strainatate la intoarcerea in romania LoctusIvan LoctusIvan Buna ziua! Un student la Medicina cu facultatea terminata in tara (fara rezidentiat) ce pleaca in strainatate (Danemarca) pentru a face rezidentiatul acolo ... (vezi toată discuția)
Recunoaştere acte de studii superioare cetățeni terți pentru accesul pe piaţa forţei de muncă Adriana7777777 Adriana7777777 Am nevoie de un model de adresa din partea angajatorului, în care se solicită eliberarea atestatului de recunoaștere în vederea obținerii autorizației de ... (vezi toată discuția)