avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Buna seara! Mi s-a ridicat masina,de către politia locala cj, am platit taxa de ridicare dar amenda inca nu a venit. Cum o mai primesc daca intre timp am schimbat buletinul. Adresa? Am depus contestație la tribunal pe baza de foto petru ca indicatorul stipula oprirea interzisa doar in anumita zi iar eu eram in afara zilei. Ridicare abuziva.
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 25 Ianuarie 2018
Cireasha, utilizator

Alte discuții în legătură

Ridicare masina ralu11 ralu11 Buna ziua, Mi-a fost ridicata masina din acelasi loc in care parchez de un an de zile. Asta s-a intamplat in Cluj pe o starda cu 3 benzi pe sens, langa ... (vezi toată discuția)
Contestatie oprire interzisa/exces de zel. Cireasha Cireasha Buna ziua! Sunt un utilizator nou , am gasit foarte multe informatii importante dar cazul meu nu am gasit. In ce conditii instanta valideaza si imi poate da ... (vezi toată discuția)
Amenda politie locala stationare interzisa favex favex Am fost amendat in lipsa de catre politia locala pt stationare interzisa prin fluturas in geam, dar acestia aveau masina oprita voluntar chiar sub semnul de ... (vezi toată discuția)