avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilet la Ordin
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilet la Ordin

Intrebare: Am dat ca si garantie un BO in alb la un client. (bo avalizat)
am platit clientului suma x sub amenintarea ca daca nu fac plata, biletul va fi prezentat bancii (nu mai sunt bani in contul societatii).Biletul fiind doar avalizat si semnat in alb, fara suma fara scadenta (beneficiarul- furnizorul), nu comite o ilegalitate daca, completeaza pe bilet suma de plata locul platii etc??

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin in alb ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie : - sunt patronul unui magazin de imbracaminte/incaltaminte . Inainte de criza am luat de la o firma, pantofi ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat ANTONG ANTONG Societatea la care lucrez accepta si Bilete la ordin din partea clientilor sai, insa in anumite cazuri cerem ca aceste instrumente de plata sa fie avalizate in ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat anjinsan anjinsan Buna Ziua, Daca un BO este avalizat fara a arata pentru cine, exista vreo consecinta? Va multumesc! (vezi toată discuția)