avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara

Buna seara am si eu o problema ajutațimă va tog soțul meu este arestat in Polonia si Este condamnat la 2 ani jumate din care a făcut un an si 3 luni va rog ajutatima cate luni mai are de făcut si cu cate luni se socotește la an am auzit ca la noi in Romania un an de închisoare se socotește 8 luni la an va rog din suflet ajutatima mulțumesc anticipat. :(

Alte discuții în legătură

Buna seara Eugenia 123 Eugenia 123 Buna seara am o întrebară soțul meu este in închisoare in Polonia si a fost condamnat la 2 ani jumate din care a făcut un an si o lună si nu stiu cate ... (vezi toată discuția)
Bună seara ajutatima va implor Carina12345 Carina12345 Bună seara am și o problema vă rog din tot sufletul ajutatima soțul meu este în închisoare în Polonia și a fost condamnat la 2 ani jumate din care a ... (vezi toată discuția)
Furtul masini Carina12345 Carina12345 Bună seara soțul meu este în închisoare în Polonia și cand a fost arestat ia rămas mașina acolo vânzarea cumpărare erau pe numele lui și sora lui ... (vezi toată discuția)